Kinderen en boodschappen doen

  • Geplaatst op
  • Door Kleine Dreumes
  • Geplaatst in Kid-Sit
  • 0
Kinderen en boodschappen doen

Kinderen en boodschappen doen, het blijft een uitdaging natuurlijk, maar de Kid-Sit maakt het een stuk makkelijker!

Boodschappen doen met twee kids is een heel avontuur. Voorheen wist je alle ingrediënten voor het avondeten in tien minuutjes te scoren, maar tegenwoordig is dat niet meer voor te stellen! Voordat beide kinderen de jasjes, sjaaltjes en wandjes aan en om hebben en in de kinderwagen zitten ben je een dagdeel verder. Laat staan dat je dan al boodschappen in je mandje hebt liggen. We hebben hier dan de discussies met de oudste over het netjes naast de kinderwagen (blijven) lopen en uiteindelijk de vermoeide beentjes nog buiten beschouwing gelaten.

 

De Kid-Sit is voor ons toch weer iedere keer dé oplossing! Om de jasjes, sjaaltjes en wandjes kunnen we helaas niet heen, maar zodra iedereen warm is aangekleed kunnen we nu heel snel de deur uit! Het blijft een feest om als grote, trotse zus op ‘de stoel’ te mogen zitten en mee te rijden door de supermarkt. Vanaf het stoeltje kan er ook precies aangewezen worden welk lekkers dat mevrouw in het boodschappenmandje wenst.

 

Met de Kleine Dreumes op de Kid-Sit is boodschappen doen een stuk aangenamer en binnen no-time heb je toch weer alles voorbereid voor de boerenkool met worst!

Kan dan het gezeur beginnen over "ik vind dit niet lekker"

Smakelijk eten!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »