Met liefde voor de toekomst

Iedereen roept natuurlijk dat duurzaamheid een belangrijk speerpunt is binnen de organisatie. Maar wat doen we er nu echt aan?

EVE kids is een team bestaande uit grotendeels jonge ouders. Zoals ieder andere ouder willen ook wij, op welk vlak dan ook, het beste voor onze kinderen. Zo’n kleine koter ziet de wereld vanuit een heel ander perspectief en laat je zelf ook weer met andere ogen naar verschillende zaken kijken. Een simpele wandeling in het bos waar kinderen zo van genieten, laat je nog meer beseffen dat we er voor moeten zorgen dat straks ook onze kleinkinderen hiervan moeten kunnen blijven genieten.

Voor ons een kans om onze passie voor ondernemen te combineren met het leveren van een bijdrage aan die toch wel breekbare toekomst.

Uiteraard maken we zoveel mogelijk gebruik van reeds gerecyclede materialen en waar we daar geen gebruik van kunnen maken bekijken we of het product aan het einde van zijn levensduur alsnog gerecycled kan worden. We onderzoeken hoe we het product kunnen verpakken om zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken en bestel je via Bol.com of onze eigen webshop, dan wordt je product niét dubbel verpakt, maar verzonden in de speciaal hiervoor ontworpen productverpakking. We zijn ook erg trots dat we zoveel mogelijk in Nederland produceren. Dit heeft niet alleen te maken met het steunen van de lokale economie, maar ook met het minimaliseren van het transport en het daardoor verminderen van de CO2 uitstoot.  Op deze manier proberen we iets liever voor onze aarde te zijn.
Ook zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk onderdelen van ons eindproduct los te koop zijn. Op deze manier hoeft een product niet meteen weggegooid te worden maar kan het nog een 2de, 3de of 4de keer mee.
We houden sowieso niet van weggooien, dus de producten die niet met het oud papier mee mogen, kunnen gratis geretourneerd worden en wij zullen er dan voor zorgen dat het op de juiste manier gerecycled wordt.

Omdat we niet alleen onze planeet, maar zeker ook de tijd met onze kinderen zo belangrijk vinden, delen we op ons Pinterest account ook nog eens leuke knutselideeën. Samen met je kindje kun je dan lekker aan de knutsel met onze productverpakking als basis.

 

Liefs,
Team EVE  ♥⁠ 

PS: heb je nog een top idee hoe we onze positieve bijdrage verder kunnen vergroten? Stuur ons zeker even een berichtje, dan gaan wij direct op onderzoek uit!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »