Betaalmethoden

Alle genoemde prijzen in de webshop zijn inclusief 21% btw. Voor de afhandeling van betalingen maken wij gebruik van Buckaroo Online Payment Services.
Buckaroo is een internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcardacquirers. 

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalwijzen via Buckaroo:

iDeal
iDeal is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. Met iDEAL wordt u via de chekcout doorgeleid naar uw eigen internetbankier omgeving voor het uitvoeren van de betaling.

Paypal
Paypal is een online betaalsysteem waarbij u betaald zonder uw gegevens te delen. Koppel uw bankrekening of creditcard via uw account en betaal in enkele klikken (www.paypal.nl). 

Giropay
Giropay is de Duitse iDEAL, dit Duitse online banksysteem is ontwikkeld door een drietal bankgroepen welke samen 80% van de Duitse markt dekken. Het betalen met giropay kan gewoon via de eigen bank wat er dus voor zorgt dat het een eenvoudig en veilige betaalmethode is. 

Bancontact / Mister Cash
Mister Cash is één van de meest gebruikte betaalmethode voor online betalen in België. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig, via een beveiligde verbinding kunt u uw eigen bank selecteren. 


SOFORT Banking
SOFORT Banking is een eenvoudige en directe internationale betaalmethode. Het werkt op basis van uw eigen internetbankieren, zonder registratie of account. SOFORT biedt een directe overschrijving aan; u wordt via de checkout doorgeleid naar uw eigen internetbankier omgeving voor het uitvoeren van de betaling.  


Bankoverschrijving
SEPA Credit Transfer, ook wel bekend als overschrijving of bankoverschrijving, is een vertrouwde betaalmethode waarmee zowel nationaal als internationaal online betaald kan worden.U ontvangt een email met alle gegevens om de overschijving te voldoen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »