Over ons

Het krijgen van een kindje is de allergrootste en mooiste verandering in je leven. Het is een verrijking, zo’n kleine versie van jezelf! Echter zijn er een aantal dingen die eerder zo eenvoudig leken, die nu ineens zoveel complexer geworden zijn. ‘Even’ boodschappen doen, ‘even’ de stad in en ‘even’ een stukje wandelen. In combinatie met een druk leven waarin ook carrière en sociale relaties een rol blijven spelen, is het vooral belangrijk dat je de tijd met je kinderen met aandacht en plezier kunt doorbrengen.

EVE ontwikkelt en produceert innovatieve producten die het leven van jonge ouders makkelijker maakt. Producten die het eenvoudig maken om erop uit te gaan met kinderen en waar je tegelijkertijd ook nog eens mee gezien mag worden. Mooie, functionele producten, geproduceerd op een verantwoorde manier, zodat je volop kunt genieten van de waardevolle tijd met je kinderen.


EVE – Simply Lovely!


Onze bedrijfsgegevens: 

EVE kids BV
E-mailadres: [email protected]
KvK-nummer: 72499648
Btw-identificatienummer: NL 8591 31 038 B 01

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »